понеделник, 4 юни 2012 г.

Адриана – новото попълнение на Diapason Records промотира сингъл и клип


Адриана е новата певица в каталога на Diapason Records. Младата изпълнителка представя в публичното пространство своя дебютен сингъл и видеоклип към него, който от днес можете да гледате по Фен ТВ.
Чаровната дама е родена на 22 май в Плевен. Още от малка е вдъхновена от Италия и мечтае да живее там. Преди 10 години успява да реализира плановете си и се установява във Флоренция. Вече е овладяла италианския език перфектно, а освен това се справя чудесно и с албанския. Често пътува до родината си, където обича да купонясва в нощните попфолк заведения. През свободното си време обича да сърфира из интернет, да ходи на кино и като всяка жена обожава шопинга. Освен на Италия, сърцето на сексапилната фолкдива, е отдадено и на нейния приятел, с когото живее заедно от 8 години.
Дебютният сингъл на Адриана се казва „Без дъх”. Песента е по музика на румънския композитор Tony Ray, текст на Диян Георгиев и аранжимент на Теодор Ташев.
Видеото е заснето в столичния клуб Eclipse и е създадено от Front Line Cinema. Гримът е дело на Биляна, а косите – на Вени от салон „Фетиш”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар