понеделник, 4 юни 2012 г.

Анна записа „Как си ги избирам”


Анна вече е готова със записа на новия си сингъл. Парчето ще носи провокативното заглавие „Как си ги избирам”. Скоро русото изкушение на Diapason Records ще заснеме и видео към песента.
Чаровната блондинка признава, че вече има подготвени две проекта, но тя и продуцентите й избрали да заложат първо на този. „Парчето е много танцувално и купонджийско. Напълно подходящо е за летния сезон, когато всички са заредени с добро настроение.”, сподели фолдивата.
Новият проект на Анна „Как си ги избирам” е по музика на румънския композитор NEK и текст на Диян Георгиев, а аранжиментът е дело на Теодор Ташев.
Самата Анна признава, че стиховете към парчето й допаднали от мига, в който ги прочела. „Мисля, че много дами ще се припознаят в тези думи. Всяка жена в някакъв период от своя живот си задава въпроса защо е с неподходящия мъж, въпреки че осъзнава грешката си. Но всички знаем, че много често сърцето надделява над разума.”, обясни изпълнителката на Diapason Records.
До няколко седмици Анна обмисля да заснеме и видео към песента „Как си ги избирам” и клипът да бъде представен в ефира на Фен ТВ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар