сряда, 7 ноември 2012 г.

Тони Стораро залага на дискотечен хит


Тони Стораро е готов да зарадва многобройните си фенове с нова песен – „Ти си от мойта кръвна група”. Звездата на Diapason Records обмисля да снима и видео към парчето.
След успеха на няколкото съвместни проекта с различни дуетни партньори – Джамайката, Десислава и Таня Боева, сега Човека-глас залага на солово изпълнение. Песента има дискотечно звучене, каквото изпълнителят не е предлагал от известно време. „Направих няколко парчета за любителите на по-огнените ритми, също така и балади, но с моите продуценти решихме, че е време да изненадаме публиката с нещо по-различно.”, аргументира се топзвездата.
Актуалният проект на Тони Стораро е по музика на гръцки композитор, текстът е дело на Диян Георгиев и аранжимент – на Теодор Ташев. Всъщност песента била записана още през зимата по времето, когато изпълнителят работил по дуета си с Десислава. Певецът и аранжорът отдавна били решили да използват женски вокали, а когато талантливата певица чула парчето и много го харесала, дошло спонтанното решение тя да импровизира върху мелодията. Всички останали доволни от резултата. „Както обикновено, нещата, които човек не планира, се получават най-добре.”, сподели Големия Тони с усмивка. „Мисля, че се получи страхотно с вокалите, които изпя Деси. Гласът й придава много интересно звучене на песента.”, довери ще той.
Тони Стораро очаква с нетърпение реакциите на феновете за „Ти си от мойта кръвна група”. „Надявам се да се приеме добре. Ако се хареса на почитателите ми, вероятно ще заснема видео към песента.”, каза още звездата на Diapason Records.

Няма коментари:

Публикуване на коментар