неделя, 23 декември 2012 г.

Флиртът на Славена и Панайот от Big Brother вече на екрана


В навечерието на Коледните празници Славена е готова да зарадва почитателите си с видеото към най-новата си песен „Точно ти”. Клипът се върти от днес единствено в ефира на Фен ТВ.
Изпълнителката на Diapason Records за пореден път представя авторско парче, създадено композитора Стефан Данаилов-Мичо, текстописеца Веселин Веселинов и аранжора Пламен Петров-Пачо.
Това е първият клип, в който Славена демонстрира новия си имидж на брюнетка. Във видеото „Точно ти” певицата сменя 5 ефектни визии. Фолкдивата залага на тоалети Dolce & Gabbana и други известни марки, а очила с които се появява в част от кадрите са от последната колекция на Chrome Hearts.
Най-любопитното в лентата обаче е участието на Панайот от Big Brother. Риалити звездата влиза в ролята на младеж, който работи на автомивка, но мечтае за по-лъскав живот. Отмъквайки возилото на своя клиентка, той не пропуска да се развихри в нощните клубове, където среща Славена и започва да флиртува с нея. В края на историята лъжата му бива разкрита, когато двамата се срещат случайно на работното му място. „Пацо се представи страхотно в тази роля. Но съм напълно сигурна, че би се справил също толкова добре с всеки друг образ. Определено притежава актьорски качества!”, сподели атрактивната изпълнителка.
За снимките на клипа са използвани две локации – автомивка Bubbles и столичния клуб Bizarro. Режисурата на „Точно ти” е дело на екипа на Front Line Cinema. Гримът в лентата е на Биляна Симеонова, а косите – на Орлин Митрев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар