сряда, 9 януари 2013 г.

Кристина с втори сингъл и видео „Лесно запалим”


Навръх Ивановден Кристина – едно от най-новите попълнения в каталога на музикална компания Diapason Records, презентира втория си сингъл „Лесно запалим”. Парчето е подкрепено и с видео, което се върти от днес ексклузивно в ефира на Фен ТВ.
След като дебютната й песен „Закъсняла любов” бе приета доста добре от любителите на попфолка, чаровната фолкдива стартира Новата 2013-а година с представянето на новия си проект. Този път тя залага на авторска композиция на хитмейкъра Мартин Биолчев. Текстът е дело на младата поетеса Анастасия Мавродиева. Парчето „Лесно запалим” е динамично и танцувално и ефектната блондинка се надява да получи добри отзиви от феновете. „Благодаря на Мартин Биолчев за невероятната песен, която написа за мен. Щастлива съм, че аз, като един съвсем млад изпълнител, имах възможността да работя с човек като него, който вече е създал десетки хитове и получил популярност не само у нас, но и в другите балкански държави.”, сподели изпълнителката. „Благодаря от сърце и на Анастасия за страхотния текст, който изпях с голямо удоволствие.”, каза още тя.
Видеото към „Лесно запалим”, режисирано от Ненчо Касъмов, разказва за една любовна афера, която се развива… в автосервиз. Екранният партньор на Кристина, който изпълнява ролята на нейния обект на желания, е модел от агенция Es Line Models. В лентата с хореография се включват и чаровните момичета от балет New Ex.
Стайлингът е на Мириам. Гримът е дело на Биляна Симеонова, а косите – на Мартин от салон Фетиш.


Няма коментари:

Публикуване на коментар