събота, 15 септември 2012 г.

Оркестър Nazmi’ler възпяха Капоне


Оркестър Nazmi’ler са готови с новия си сингъл „Капоне”. Изпълнителите на Diapason Records отново залагат на авторска композиция на български език.
Музиката и текстът на песента са дело на създателя на бенда – Назми Левент, а аранжиментът е на Расим Коко. Парчето е танцувално и със сигурност и ще зарадва любителите на горещите ритми.
„Капоне” е третият BG сингъл на оркестър Nazmi’ler след тоталния хит „Отворко” и „Биг бос”. Тематично песента отново е посветена на „тарикатите”, но този път музикантите са решили да включат и един от най-големите гангстери в световната история. „Хрумна ни да използваме Ал Капоне, защото името му отдавна се е превърнало в нарицателно за умен и пресметлив тип, който успява да се измъкне от всяка заплетена ситуация.”, обясни Назми. „Разбира се, парчето не е автобиографично и не пеем конкретно за него.”, поясни още той.
В парчето този път по-голяма солова партия има единствената дама в бенда – вокалистката Севгинар. Освен нея се изявяват и другите двама певци – Назми и Сали.
Оркестър Nazmi’ler с нетърпение очакват да видят как публиката ще реагира на новия им проект.

Няма коментари:

Публикуване на коментар