четвъртък, 30 август 2012 г.

Тони Стораро изпраща лятото с романтична балада


След няколкото успешни дуетни проекта Тони Стораро представя самостоятелния си сингъл „Ако една звезда си”. Този път звездата на Diapason Records залага на романтична балада, чието видео можете да видите от днес единствено в ефира на Фен ТВ.
В края на лятото Човека-глас реши да зарадва многобройните си почитатели със солово парче. Актуалният проект е по музика на популярния гръцки композитор Кирякос Пападопулос. Текстът е поверен на Дони Василева, а аранжиментът е дело на Даниел Ганев.
Лентата, режисирана от Николай Скерлев, е заснета в Несебър. В голяма част от кадрите Големия Тони стои на морския бряг с китара в ръка. „Тази идея ни дойде от това, че в мелодията има много красиви отсвири с този инструмент. А и китарата винаги носи романтични асоциации и напълно се вписва в духа на песента.”, обясни гласовитият изпълнител.
Самият Тони Стораро не крие, че особено много харесва песента „Ако една звезда си.”. „Винаги съм обичал баладите и песните със сериозни текстове. Отдавна се бях спрял на тази мелодия и просто изчаквах подходящия момент да я пусна.”, каза той. „Надявам се, че песента ще допадне на феновете, както и видеото, което могат да гледат в ефира на Фен ТВ.”, допълни още звездата на Diapason Records.


Няма коментари:

Публикуване на коментар