петък, 13 юли 2012 г.

Тони Стораро отново в тандем с Джамайката


В разгара на лятото Тони Стораро изненадва феновете на горещите ритми с песен, озаглавена „Най-добрата фирма”. В парчето звездата на Diapason Records отново партнира Джамайката.
След успеха на предишния им общ проект „Докажи се, брат ми” съвсем логично двамата музиканти предлагат и втора колаборация. Парчето „Най-добрата фирма” е по музика на Джамайката, текст на Диян Георгиев и аранжимент на Даниел Ганев.
Самият Тони Стораро признава, че идеята да се направи песен с такава тематика им хрумнала съвсем спонтанно. „С Джамайката бяхме заедно в студиото и се заговорихме, че често се организират фирмени партита, а и големи или по-малки групи колеги постоянно излизат да купонясват заедно и би било хубаво да има една песен, с която да се поздравяват.”, обясни Големия Тони. „Предложихме идеята на Диян Георгиев и много бързо той създаде текста, който ми допадна на първо четене.”, допълни още той.
Очаква се съвсем скоро да бъде заснето и видео към парчето, което ще бъде презентирано в ефира на Фен ТВ.
Човека-глас усилено работи по подготовката на предстоящия си албум и признава, че вече има доста записани парчета и съвсем скоро ще зарадва почитателите си и с песен в напълно различен стил от „Най-добрата фирма”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар