понеделник, 30 юли 2012 г.

Рени засне „И нея купил си с пари”



Рени спази обещанието си пред феновете да ги зарадва с нов албум и няколко клипа до края на година. Звездата на  Diapason Records вече засне видео към песента „И нея купил си с пари”. Премиерата на лентата ще се състои до броени дни в ефира на Фен ТВ.
В един от най-горещите летни дни изпълнителката снима над 12 часа втория сингъл от албума си „Нека няма край”, който ще бъде на музикалният пазар тази седмица. Парчето е по текст на Есил Дюран и музика на хитмейкъра от Сърбия, Кобац. "И нея купил си с пари" е песен в типичния стил на Рени от преди години и със сигурност ще накара феновете да танцуват още с първите тактове, убедена е звездата на Diapason Records.
За видеоклипа най-чаровната усмивка в попфолка се е доверила на режисьора Виктор Антонов и оператора Емилиян Атанасов, с когото работи по лентата „Рицар ти бъди". Режисьорът характеризира видеото с епитетите: „бляскаво, луксозно и много изчистено”. Той сподели още, че допълнителен колорит в клипа внася и участието на 19-годишна красавица, суперлуксозен автомобил и много стилен диван.
В лентата Рени е облечена в тоалети от световни модни брандове, подбрани от стилистката й Арабела Болярска. Цецо Андреев се погрижил за грима, а фризурите са дело на екипа на Борислав Сапунджиев.



Няма коментари:

Публикуване на коментар