неделя, 1 юли 2012 г.

Поредна провокация от Антонина с песента „Шматка”


Антонина, която вече е част от Diapason Records, изненадва феновете с поредния си интригуващ проект – песента, озаглавена „Шматка”. Парчето е клипирано и видеото може да бъде гледано от днес ексклузивно в ефира на Фен ТВ.
Новият проект на атрактивната брюнетка е по музика и аранжимент на Дидо Калпаков, а текстът е на Росен Димитров. Антонина, която не се страхува да експериментира, отново залага на нетрадиционен текст. „Всеки си има различно разбиране за това определение „шматка”. С нетърпение чакам да видя реакциите на публиката и кой как ще възприеме тази заигравка, която предлагам с текста на парчето, а също и с клипа.”, каза чаровната изпълнителка.
Идеята за видеореализацията е на самата изпълнителка, а режисурата е поверена на топфотографа Момчил Христов. Гримът в лентата е дело на Бони, а косите – на Любен Николов.
Клипът отново е в типичния стил на Антонина с голяма доза хумор и провокация. „Всъщност аз засягам много сериозни теми, но ги представям по забавен начин. Предпочитам този подход, отколкото назидателно да размахвам пръст срещу някого.”, обясни певицата. „Сигурна съм, че клипът ще провокира много различни реакции – едни ще се смеят, други ще се замислят, трети сигурно ще бъдат възмутени…. Но това е най-хубавото – всеки да го възприема по свой начин, така както го усеща.”, допълни още тя.



Няма коментари:

Публикуване на коментар