четвъртък, 5 юли 2012 г.

Веселина с нова лятна песен и клип „Искам”’ е актуалният проект на младата певица


Веселина е готова с поредния си сингъл, озаглавен „Искам”. Паралелно с премиерата на аудиосингъла младата изпълнителка на Diapason Records представя и видео към парчето, което от днес можете да гледате в ефира на Фен ТВ.
Чаровната брюнетка залага на песен по музика на румънския автор Tony Ray. Текстът на „Искам” е дело на Веселин Веселинов, а аранжиментът е поверен на Теодор Ташев.
Видеото е заснето в комплекс „Зелен свят” – Драгоман под режисурата на Ненчо Касъмов. Гримът  в лентата е дело на Биляна, а косите – на Тодор Сивов.
Клипът е имиджов и изцяло зареден с лятно настроение. В част от кадрите на Веселина партнират и пет сексапилни красавици. Младата надежда на Diapason Records не крие че това е любимият й клип до момента. „От всички неща, които съм издавала до момента, това видео ми харесва най-много. Мисля, че успяхме да предадем купонджийския заряд, който носи парчето „Искам” и чрез видеото.”, каза изпълнителката. „Все пак, публиката има последната дума, но много се надявам песента да се хареса.”, допълни още тя.



Няма коментари:

Публикуване на коментар