петък, 15 юни 2012 г.

Рени промотира видеото „До зори” – пилотен сингъл към новия й албум


Рени е готова да зарадва своите почитателите с видео към най-новата си песен „До зори” – пилотен сингъл към 13-ия й пореден албум, който съвсем скоро ще бъде на музикалния пазар. Звездата на Diapason Records реши да направи едновременна аудио и видеопремиера на парчето. Клипът вече може да гледате в ефира а Фен ТВ.
Парчето е много динамично, танцувално и зарежда с лятно настроение. Музиката и аранжиментът са дело на Мартин Биолчев, а текстът е на Васлиена
Видеото „До зори” пренася зрителите в 50-те години на миналия век, когато жените били домакини, а мъжете работели по цял ден. Сюжетът разказва за тайните желания, които таяли тези „отчаяни съпруги” за реализация в някаква професионална сфера. Главната героиня, в чиято роля умело се превъплъщава чаровната Рени, бленува да бъде певица и когато мъжът й отива по своите бизнес дела, тя се впуска да реализира мечтата си. Така дамата става изпълнителка и се радва на обичта на своите почитатели.
Снимките на клипа „До зори” са реализирани в луксозна къща в софийския квартал „Драгалевци” и популярен столичен клуб. Рени работи с изцяло нов екип за този проект, като носител на основната идея е Борислав Сапунджиев, който се е погрижил за режисурата на клипа, а също така и за прическите на звездата. „Искам да видите новата Рени – артистична, премерено екстравагантна, женствена и носеща много настроение.", заяви Боби и допълни, че работи за първи път със звездата на Diapason Records. Той сподели, че е останал очарован от нейната естественост, както и от факта, че изцяло се доверява на млади хора относно идеите и реализацията на проекта.
В част от кадрите на изпълнителката партнират модели от агенция „Визаж", а очарователният Ники Антонов играе ролята на вечно заетия съпруг.
В „До зори” Рени е облечена в най-новите тоалети на големи световни брандове, а стилист на видеото е Арабела Болярска, която също се появява в лентата в ролята на приятелката на главната героиня. Ефектна диско прическа и пригладена ретро коса са двете крайности във визията на певицата, на които залага коафьорът Борислав Сапунджиев. Силният и ярък клубен грим пък придават още по-ярка индивидуалност на чаровната изпълнителка, убеден е гримьорът Цецо Андреев.


Няма коментари:

Публикуване на коментар