събота, 19 май 2012 г.

Тони Стораро и Десислава гостуват в „Станция НОВА”


Тони Стораро и Десислава ще гостуват на „Съпругите” - „Станция НОВА” тази неделя (20 май) малко след 13:30 часа. Пред зрителите на Нова ТВ те ще представят дуетната си песен и ще разкажат върху какво са концентрирали усилията си в техните солови кариери.
Само преди няколко дни официално се появи втората съвместна песен на двете звезди – „Не искам без теб”. Прочувствената балада е подкрепена и с ефектен клип, който вече се върти в ефира на Фен ТВ. Освен това всеки един от тях  усилено работи и по самостоятелни проекти, които скоро ще представи на публиката. Пред водещите Жени и Мая звездата на Diapason Records и чаровната му колежка ще разкажат как се е родила идеята да направят този страхотен дует и дали обмислят идеята и за трето общо парче. В разгара на баловете със сигурност ще стане дума и за актуалната песен на Тони Стораро – „Абитуриенти”, с която той зарадва почитателите си в началото на месеца. Десислава пък ще разкаже интересни и любопитни подробности за новите парчета, които вече е записала.

Не пропускайте топзвездите Тони Стораро и Десислава в „Съпругите” - „Станция НОВА” на 20 май (неделя) малко след 13:30 часа само по Нова ТВ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар