вторник, 22 май 2012 г.

Теодора засне ТВ версия на „Не звъни”


Теодора засне телевизионна версия на песента си „Не звъни”, която се върти от днес в ефира на Фен ТВ.
Преди време парчето ненадейно изтече в интернет и то в деня, когато бе разпространено актуалното „Задаваш си въпроса”, заедно с клипа към него. Оказа се, обаче, че песента се харесва не по-малко от другата. Затова Теодора реши да заснеме ТВ версия към „Не звъни”. „Явно някой зложелател се опита да ми навреди, пускайки песента в нета точно в онзи момент. Но тя пък допадна на публиката и започна да се пуска по радиата и заведенията. Накрая стана така, че вместо да м извадят очите, ми изписаха веждите.”, заяви чаровната попфолк дива. „Като видяхме, че се радва на интерес, решихме с моите продуценти, че заслужава да й направим една хубава лайв версия. Още повече, че това е една прекрасна авторска песен.”, каза тя.
Парчето „Не звъни” е по музика на Румен Илиев, текст на Диан Георгиев и аранжимент на Калин Димитров.
Видеореализацията е заснета в столичния Next Club. В лентата на Теодора партнират атрактивните момичета от балет „Електра”. Гримът в ТВ версията е дело на Биляна, а косите – на Боряна Василева-Боби.
Атрактивният тоалет, на който залага певицата, е от световноизвестната марка D & G и е решен в актуалните за сезона цветове.




Няма коментари:

Публикуване на коментар