четвъртък, 17 май 2012 г.

Мира пуска „Спешен телефон”


Мира е готова с най-новата си песен „Спешен телефон”, която ще бъде и нейния първи проект, издаден с новите й продуценти Diapason Records. Любопитен факт, свързан с това парче е, че текстът му е дело на друга изпълнителка – Вероника.
Паралелно с това талантливата заралийка подготвя още няколко проекта, но е избрала да заложи първо на този, защото е с танцувален ритъм. „Хората очакват да чуят от мен именно такива песни – весели и купонджийски. Не изневерявам на стила си по никакъв начин. Надявам се това, което съм направила, да допадне на моите фенове.”, сподели изпълнителката.
Когато харесала мелодията, новата звезда на Diapason Records много дълго се чудила на кого да повери написването на текста. Мира не крие, че винаги е харесвала песните на Вероника, с която са в приятелски отношения от години.  Когато разбрала, че именно нейната колежка е автор на стиховете, които й допадат, Мира веднага й поверила новия си проект. „Мисля, че се получи интересен и различен текст. Много благодаря на Вероника, че го направи за мен и ми го подари.”, каза най-голямата купонджийка в попфолка.
Съвсем скоро Мира ще зарадва многобройните си почитатели и с видео към парчето „Спешен телефон”, което ще се завърти премиерно по Фен ТВ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар