неделя, 16 декември 2012 г.

Теодора изненадва с коледна песен


Теодора реши да поднесе специален подарък на всички хора с коледна песен. Тя се нарича „Коледна искра” и поводът за създаването й е благотворителна инициатива, в която участва изпълнителката на Diapason Records.
Провокирана от поканата да се вземе участие в концерт, организиран от ТВ водещата Мика Стоичков, синеоката фолкдива изпитала желание да направи специална песен за събитието. Инициативата, която ще се състои на 17 декември в Night Flight, ще се изразява в благотворителен концерт и търг с вещи, изработени в рубриката на Мика от нейните гости в предаването „Нека говорят” по bTV. Събраните средства ще бъдат дарени на дома за сираци в село Доганово. Теодора, която също е участвала в „Говори с Мика”, изявила желание да се включи в събитието, при това със създадена специално за целта песен, посветена на един от най-светлите празници. Така буквално за броени дни се родила песента „Коледна искра”. Автор на музиката и аранжимента е талантливият Теодор Ташев, а текстът е дело на Анастасия Мавродиева.
„Идеята ми хрумна съвсем спонтанно. Не бях обмисляла преди това да правя коледна песен. Много благодаря на композитора и текстописката, че също приеха присърце идеята и успяхме да създадем тази песен.”, сподели развълнувано Теодора.
Звездата на Diapason Records ще представи „Коледна искра” за първи път на благотворителното събитие и се надява с изпълнението да зарадва децата от дома в Доганово, които също ще присъстват. „Много ми се искаше да направя някакъв подарък за тях и го сторих по най-добрия начин, по който мога – подарявайки им тази песен. Надявам се да успея да ги накарам да се почувстват поне за малко по-щастливи и обичани.”, каза чаровната брюнетка. „Бих искала да подаря тази песен и на всички останали хора у нас и да им кажа, че е хубаво да бъдем по-добри!”, сподели още тя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар