четвъртък, 31 май 2012 г.

Dillan казва „Само истини”


Dillan е готов да зарадва почитателите си с нова песен, озаглавена „Само истини”. Освен аудиосингъла, младата надежда на Diapason Records предлага и ТВ версия към парчето, която от днес се върти в ефира на Фен ТВ.
Изпълнителят залага на авторска композиция, чиято музика и аранжимент са дело на Радомир Кишев, а текстът е дело на Диян Георгиев.
Това е първото парче на талантливия пловдивчанин след издаването на дебютния му албум „Всичко давам за тебе”. Dillan и неговите продуценти известно време търсели подходящото парче и единодушно избрали да заложат на авторска песен, която има модерно и танцувално звучене.
Песента „Само истини” вече има и своята телевизионна версия, която от днес можете да гледате само по Фен ТВ. Видеореализацията е заснета в столичния Next Club. В част от кадрите на симпатичния певец партнират атрактивните момичета от балет „Електра”.
Dillan очаква реакциите на публиката за новия си проект. Той споделя, че ако се приема добре, по-нататък песента ще се сдобие и с клип.Няма коментари:

Публикуване на коментар