вторник, 22 май 2012 г.

Десислава кани фенове за новия си клип


Десислава е готова с нова песен. Парчето се казва „Моето друго аз” и видеото ще бъде заснето във вторник – 22-ри май в столичен клуб. Музиката на новата песен е дело на самата Десислава и Тед Мастер, текстът е на Росен Димитров, а аранжимента – отново на Тед Мастер.
Певицата с ангелски глас реши да покани феновете и приятелите си да станат част от клипа към новото си парче. „Реших да снимам нещо като лайв версия на „Моето друго аз” в Мега денс център” – заяви Десислава – „Ще бъде голям купон, има много резевации от абитуриенти, но обявявам вход свободен на хората, които имат желание да се забавляват с мен. Тези, които дойдат, ще видят, че песента си заслужава!” След баладата с Тони Стораро „Не мога без теб”, Десислава е решила да заложи на по-бързо парче. „Идва лято, време е за парти, за добро настроение, за много ритъм! „Моето друго аз” е именно това!” – категорична е певицата.
Режисьор на видеото ще е Николай Скерлев.
Всички желаещи да се включат в снимките, трябва да носят усмивките и доброто си настроение, а Десислава обещава хубава музика и поредица от изненади. Хората, които се отзоват, ще имат възможността първи не само да чуят новата песен на Деси, но и да я пеят с нея на живо. Те няма да са просто зрители, а активни участници във видеото. Снимките ще продължат не повече от 2 часа. Мястото е „Мега денс център”, денят е вторник – 22.05.2012 – очакваме ви!

Няма коментари:

Публикуване на коментар