четвъртък, 7 февруари 2013 г.

Теодора с авторска песен на гръцкия хитмейкър Константинос Пантзис



До броени дни Теодора ще изненада почитателите си с нов проект – авторска песен, създадена специално за нея от популярния гръцки композитор Константинос Пантзис. Звездата на Diapason Records вече е заснела и клип, който ще се завърти до седмица в ефира на Фен ТВ.
За Теодора това не е първото парче на хитмейкъра от Гърция. През миналата година тя заложи на две негови композиции – „Задаваш си въпроса” и „Пази се от мен”. Те, обаче, бяха кавърверсии, докато новата песен, която носи заглавието „Карай вкъщи”, е създадена за нея самата. Доволен от това как се е справила с интерпретацията на другите му песни, Константинос Пантзис изявил желание да напише авторска песен за родната фолкдива. Гъркът има редица успешни проекти в кариерата си и в годините си е сътрудничил с едни най-големите звезди – Янис Плутархос, Пасхалис Терзис, Адонис Ремос, Пеги Зина, Йоргос Алкеос, Триандафилос и много други. Едно от най-забележителните му постижения е третото място на конкурса „Евровизия” през 2008 с песента Secret Combination в изпълнение на Kalomira. Сега в биографията му ще бъде записана и песен за българската изпълнителка Теодора.
След като Пантзис се погрижил за музиката и аранжимента на парчето, текстът бил поверен на Анастасия Мавродиева, чието дело са стиховете за последните няколко проекта на Теодора.
Синеоката изпълнителка вече е заснела и видео към „Карай вкъщи”, което ще се появи до броени дни ексклузивно в ефира на Фен ТВ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар