вторник, 22 януари 2013 г.

Джорджиа посвети песен на „нейния човек”


Джорджиа е готова с новия си проект „Ти си моят човек”, който отново е в попфолк стилистиката. Изпълнителката на Diapason Records е направила парче, в което е вложила много силни емоции и не крие, че е нетърпелива да види как ще се приеме от феновете.
Атрактивната брюнетка залага на композиция, която е дело на Maze. Аранжиментът е на Димитър Колев, а текстът е написала самата певица. Тя признава, че още когато чула мелодията, в нея веднага се зародило особено чувство и тя знаела точно за какво трябва да разказват стиховете. Така се появил „Ти си моят човек”. Самата Джорджиа не иска да сподели на кого точно е посветен текста, въпреки че ималите възможността да я чуят, изказват най-различни предположения. .„Този, за когото е написан, си знае. Няма нужда да правим това публично достояние. Смятам, че любовта между двама души е територия, която трябва да бъде запазена само за тях.”, загадъчно заяви хубавицата. „Всъщност в песента е разказана една общочовешка истина. Едва ли има някой, който да не е изпитвал поне веднъж в живота си силна и изпепеляваща любов.”, аргументира се българската Анджелина Джоли.
Паралелно с ангажиментите около премиерата на новото си парче, красавицата работи и над още няколко проекта. Все още обаче тя и продуцентите й не са решили кой от тях ще клипират. Джорджиа признава, че няма търпение да види и чуе реакциите на феновете за „Ти си моят човек”. „Ако песента се хареса, може по-нататък да заснема и видео към нея.”, сподели сексапилната пловдивчанка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар