петък, 7 декември 2012 г.

Азис поднася Коледа в аванс


На един от  най-хубавите празници – Никулден Азис презентира и видеото към най-новата си песен Коледа. То се върти от днес от днес единствено в ефира на Фен ТВ.
Клипът носи много празнично настроение и позитивизъм. Всичко е поднесено по приятелски и с усмивка, за да бъде в унисон с емоциите, които провокира този красив период от годината.
В лентата към песента „Коледа”, която е по музика и текст на самия изпълнител, участват някои от най-близките му приятели. Прекрасно присъствие демонстрират и чаровните деца, които са от агенция Red Models. Във видеото роля изпълнява и домашният любимец на талантливия певец – Мопси.
В тази хубава компания, разбира се, снимките на клипа протекли изключително приятно и весело. Макар снимачният процес да продължил дълги часове, всички се забавлявали и не почувствали умора.
Звездата на Diapason Records се надява, че с новия си проект ще успее да донесе положителни емоции на своите почитатели. „С моята песен и клип пожелавам на всички да имат повече поводи за усмивки и да не забравят да показват любовта си към близките хора, при това не само на Коледа.”, каза Азис.

Няма коментари:

Публикуване на коментар