четвъртък, 29 ноември 2012 г.

Mарая с нова песен и видео „Не казвай сбогом


Марая ще зарадва почитателите на попфолка с второто си поредно видео към своя актуален проект „Не казвай сбогом”. Клипът се върти от днес ексклузивно в ефира на Фен ТВ.
Парчето е по музика на гръцкия композитор Панайотис Ятракос, текстът е на Анастасия Мавродиева, а аранжиментът – на Теодор Ташев.
Паралелно с премеирата на аудиосингъла, сексапилната певица на Diapason Records промотира и видеото към „Не казвай сбогом”. Това е вторият клип в кариерата на младата изпълнителка.
Във видеото, освен певицата, се появява и друга атрактивна дама – Лили Иванова – Мис Силикон 2011. В клипа се забелязва и познато присъствие – републиканския шампион по силов трибой Ицо Мусков, който взе участие и в дебютното видео на Марая – „Лошо ми действаш”. Тук той отново играе ролята на любимия мъж. „Отново поканих него за мой екранен партньор, защото изглежда страхотно и смятам, че се справи много добре със задачите си пред камерата.”, сподели фолкдивата, но не уточни дали ги свързва нещо повече от приятелство.
Клипът „Не казвай сбогом”  е режисиран от Ненчо Касъмов. Част от кадрите са заснети в столичния клуб Mira Mar. Гримът е дело на Веселина, а косите – на Тодор Сивов.


Няма коментари:

Публикуване на коментар