сряда, 21 ноември 2012 г.

Рени показва взрив от чувства в новото си видео „Бях на ръба”


Рени вече засне видео към песента „Бях на ръба", който е третият сингъл от последния албум на звездата на Diapason Records. Съвсем скоро клипът ще се завърти в ефира на Фен ТВ.
Музиката на парчето е създадена от сръбския композитор Деян Филипович-Декси, аранжиментът е на Борис Павлов, а текстът е дело на Есил Дюран. Певицата не крие, че много харесва стиховете, макар самата тя никога да не е изпадала в такава ситуация. „Радвам се, че открих любовта на живота си и никога не съм изпитвала чувството да живееш на ръба, за да бъдеш с един мъж. В тази песен ще се открият всички жени, които по някакъв начин са се чувствали употребени и които трябва да намерят смисъла на живота си без своята половинка.”, каза изпълнителката с най-чаровната усмивка в попфолка.
В унисон с текста е и сюжетът на лентата, която показва докъде може да доведе любовта на една отчаяна жена. „Този мой проект е в подкрепа
на всички жени, които трябва да превъзмогнат страданията и да
продължат живота си напред без човека, когото са обичали.", разказа певицата.
Режисьор на клипа е Виктор Антонов. Видеото е заснето в американското филмово студио UFO край София, като за целта са използвани специално изградени декори. Снимките продължили цели два дни.

Очаквайте съвсем скоро новото видео на Рени – „Бях на ръба” само по Фен ТВ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар