неделя, 28 октомври 2012 г.

Антонина възпя мъжките момичета


Антонина за пореден път провокира меломаните чрез новия си проект „Мъжки работи”. Ефектното видео към песента вече е факт и от днес се върти ексклузивно в ефира на Фен ТВ.
Парчето се явява като логично продължение на хита „Шматка”, в който изпълнителката на Diapason Records възпя златотърсачките в България,  а някои известни дами се припознаха в текста и това стана повод за доста дискусии. „Целта на предишната ми песен беше да покажа, че има много момичета, които търсят лесния живот. Чрез „Мъжки работи”  обаче реших да насоча вниманието към другия тип жени – тези, които са умни, красиви, работят, изкарват парите си сами и са господари на собствения си живот.”, обясни чаровната брюнетка.
За актуалния си проект Антонина отново се довери на екипа, създал „Шматка” – композитора Дидо Калпаков и текстописеца Росен Димитров. Този път обаче парчето има доста различно звучене – представлява смесица от модерен фолк и кънтри. Стиховете, както при предишните й няколко песни, провокират доста размисли и самата изпълнителка се надява този път в текста да се припознаят влиятелните и силните дами.
Клипът, режисиран от топфотографа Момчил Христов, със сигурност също ще предизвика доста асоциации. Екипът признава, че е вдъхновен от бестселъра „Петдесет нюанса сиво”. В лентата Антонина играе ролята на доминиращата жена. „,Нямам брада и мустак – вадя дълъг крак’ – това се пее и идеята е, че всяка жена може да се справи с „мъжките работи” не по-лошо от господата.”, пояснява атрактивната фолкдива. „Основавайки се на това, направихме видео, в което ще можете да ме видите в доста различна светлина!”, каза още тя.


Няма коментари:

Публикуване на коментар