четвъртък, 25 октомври 2012 г.

Азис и Николета: „Отказахме да се целуваме!”


Вече е факт новото видео на Азис – „Ти за мен си само секс”, в което главната роля е поверена на атрактивната Николета Лозанова. От днес клипът може да бъде гледан ексклузивно в ефира на Фен ТВ.
Снимките на лентата, режисирана от самия певец, продължили два дни. Използваната локация представлява декор, построен специално за сицилиански филм. Азис е облечен с тоалети на модна къща „Агресия”, а Николета залага на четири тоалета от световноизвестните марки  D&G и Dolce & Gabbana. По време на снимките двете звезди разполагали със собствени гримьорни. Интересното е, че никой от тях не знаел в какво ще е облечен другият до последно и така взаимно се изненадвали.
Топизпълнителят на Diapason Records, за когото всички знаем, че трудно може да се смути от нещо, признава, че този път имал притеснения, докато били на снимачната площадка. Те били свързани с горещите сцени с Николета, особено тези, в които тя е опряна на стената. „Тя е най-добрата ми приятелка и ми беше много трудно да интимнича с нея!”, откровеничи Азис. Той довери, че след всяка целувка и двамата закривали лицата си с ръце, пламнали от притеснение.  Красавицата, която не крие, че това е любимата й песен от репертоара на нейния приятел, през цялото време се опитвала да окуражава и двамата.
С известни усилия сцените били заснети и търсеният резултат бил постигнат. „Николета е изключителен професионалист. Не се оплака нито за миг, а прекара близо 20 часа на 18-сантиметрови токчета!”, не спира да хвали красавицата Азис.
Гримът в „Ти за мен си само секс” е дело на Джули Ангелова и Кирил Чалъков, а косите – на Веселин Кондаков за салон „Фетиш”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар