понеделник, 1 октомври 2012 г.

Теодора прекоси боса каменна кариера


В актуалното си видео „Сърце не ми остана” Теодора показва съвсем различна визия, а освен това демонстрира и завиден стоицизъм, преминавайки боса през натрошените камъни в кариерата, където е заснета лентата. Стайлингът и голяма част от идеите за цялостния облик на клипа са дело на Маги Желязкова. Клипът се върти от днес в ефира на Фен ТВ.
За новият си сингъл изпълнителката на Diapason Records си сътрудничи за първи път с един от най-популярните композитори в момента – Николай Пашев. Текстът е поверен на младата поетеса Анастасия Мавродиева, която написа и предното парче на певицата.
Мисис България Маги Желязкова помогнала в избора на тоалети, които показват Теодора в доста различна светлина. В клипа изпълнителката сменя три различни визии. Интересното е, че чаровната миска е участвала и с много идеи относно креативната страна на проекта – заснемането, режисурата, локациите и избора на екранния партньор на певицата. Атрактивният мачо, който се появява в лентата, се казва Николай Чолаков. Той е от  агенция Red Models и може да се похвали с участия в холивудски продукции.
Атрактивната брюнетка признава, че най-трудно било заснемането на кадрите, в които тя трябвало да се разхожда боса по камъните. Кариерата била осеяна с натрошени парчета, по които тя трябвало да стъпва без обувки в продължение на няколко часа. „Какво да се прави – професията иска жертви!”, заключава философски звездата на Diapason Records.
За първи път Теодора работи с гримьорката Мария Господинова, а за косите се е доверила на Бисер Борисов от салон Team. Режисурата на видеото „Сърце не ми остана” е дело на Front Line Cinema и „с огромното съдействие на Маги Желязкова”, както отбелязва синеоката фолкдива.  „Много благодаря на Маги, за неоценимата й помощ. Тя се погрижи не само за стайлинга, но участваше и в целия процес със страхотни идеи. Не напусна сничмачната площадка нито за миг и има основната заслуга, за начинът, по който изглежда видеото.”, не пести суперлативи за красивия модел и ТВ водеща певицата.  „Получи се доста различен клип. Показва ме по начин, по който досега не съм заставала пред камерата. Надявам се да се хареса на публиката.”, каза още Теодора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар