събота, 4 август 2012 г.

Рени връща времето назад


Рени представя най-новия си клип „И нея купил си с пари”, който зрителите могат да гледат ексклузивно в ефира на Фен ТВ. С този проект звездата на Diapason Records прави реверанс към миналото и се завръща към добре познатия си стил, който преди години я нареди сред най-харесваните артисти в България и в Сърбия.
Музиката на парчето е създадена от сръбския хитмейкър Кобац, а след това най-добрата приятелка на певицата – нейната колежката Есил Дюран, й предлага да напише  текст за парите, които погубват любовта. „И нея купил си с пари” е част от новия 13-ти албум на Рени „Нека няма край", който вече е на музикалния пазар. Този проект е своеобразно връщане назад във времето, тъй като много напомня за големите хитове на изпълнителката от преди години, когато тя оглавяваше музикалните класации у нас и в Сърбия.
Видеото, по което са работили режисьорът Виктор Антонов и операторът Емилиян Атанасов, показва Рени в най-добрата й форма – като залага на нейната естествена красота и премерен сексапил. Както песента, така и клипът носят посланието, че комерсиалността е завладяла не само ежедневието ни, но и любовта. Силата на парите, желанието на мъжете да притежават всичко и дори да купуват любовта на жените си са в основата на  новия проект на изпълнителката. Внушението е предадено чрез изцяло дамско присъствие. Освен Рени в част от кадрите се появява и 19-годишна хубавица.
В новия клип на звездата на  Diapason Records  за стайлинга се е погрижила  Арабела Болярска. Гримът е дело на Цецо Андреев, а косите – на Борислав Сапунджиев.


Няма коментари:

Публикуване на коментар