сряда, 16 май 2012 г.

Десислава и Тони Стораро – очаквано добра комбинация


Топизпълнителите Десислава и Тони Стораро презентират официално новия си дует „Не искам без теб”, заедно с видеото към него. Клипът може да бъде гледан от днес в ефира на Фен ТВ.
Това е вторият съвместен проект на звездите след „Замълчи”, който се появи през 2006-а и бе много добре приет от феновете. Двамата дълго търсили подходящата песен и най-накрая се спрели на прочувственото „Не искам без теб”. Изпълнителите не крият, че са големи почитатели на баладите и затова били единодушни в избора си. Музиката на песента е дело на сирийския композитор Ghidni Maak, текстът е на Борислава Валентинова, а аранжиментът – на Теодор Ташев. Лиричните отсвири с ней (типичен ориенталски духов инструмент) са записани в Турция.
Видеото е режисирано от Николай Скерлев. В лентата, освен двамата изпълнители, участват момче и момиче, които се превъплъщават в роли в сюжетната част. В клипа се разказва за съдбата на двама влюбени и внезапно сполетяло ги нещастие – катастрофа, която преобръща живота им, но въпреки това те не спират да се обичат. Представената драматична история е много въздействаща и в пълен унисон с меланхоличното звучене на песента.
Самият Тони Стораро не крие задоволството си от новия съвместен проект с Десислава, която е не само негова колежка, но и близка приятелка. „Песента е невероятна като мелодия, а текстът е много силен. Когато го пеем и двамата много силно го преживяваме.”, довери Човека глас. „Радвам се, че направих това парче точно с Деси. Тя е изключително талантлива и има невероятен глас – това го знаят всички. А за тази песен беше идеалният избор, защото само тя може да вложи в изпълнението си толкова нежност и чувственост.”, каза още звездата на Diapason Records.
За мен е голяма чест да пея с Човека глас! При появата му в който и да е клуб, публиката избухва. Не много артисти могат да се похвалят с това.”, сподели на Десислава. „Песента „Не искам без теб” е много въздействаща. В първия момент, в който я чухме, бяхме заедно с Тони и двамата се погледнахме. Нямаше нужда някой да казва нещо – просто знаехме, че ще я направим заедно, че това е нашата песен!", допълни чаровната изпълнителка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар